Søg
Close this search box.

Hvordan fungerer spam-folderen i NHL Mail

Alle email konti hos NHL Data har en spam-folder tilknyttet. Emails som systemet kraftigt mistænker for at være spam, men hvor den ikke er 100% sikker, placeres i denne [spam]-folder. Tanken er at du således selv kan kigge i folderen med jævne mellemrum og tage stilling til, hvorvidt de respektive emails skal slettes eller ej. Typisk anbefaler vi, at man tjekker folderen en gang om ugen. Det er dog helt op til jer at afgøre, da det afhænger af prioritering.

Spamfolder, POP3 og webmail

Henter du emails via POP3, vil du skulle tilgå spamfolderen via webmailen, da POP3 kun henter indholdet fra indbakken ned på din computer – ikke indholdet af andre foldere.

spam folder i NHL mail - Mdaemon

IMAP spamfolder

Henter du emails via IMAP vil de fleste mailprogrammer automatisk vise spam-folder i oversigten, men såfremt du ikke automatisk får den vist, kan du manuelt “subscribe” til folderen. Herunder vist via to af de mest gængse mailprogrammer, Outlook og Thunderbird.

Spamfolder i Outlook

1. Højreklik på en folder under postkassen, f.eks. inbox som vist herunder. Vælg dernæst “IMAP Folders” (Engelsk version).

spam folder i outlook

2. Herefter skal man lige forespørge serveren for at få en liste af foldere. Dette kan tage lidt tid, særligt når man har mange foldere oprettet.

Synkroniser outlook

3. Når den er færdig med at søge, scroller man ned og vælger “Spam” og klikker på Subscribe-knappen. Herefter klikkes OK. Der vil nu gå et øjeblik eller to og folderen vil dukke op i oversigten.

Microsoft outlook spam

Thunderbird Spamfolder

I Mozilla Thunderbird er princippet nogenlunde det samme som for Outlook-brugere.

1. Man højreklikker dog på mailboksen (og ikke på en folder). Herefter vælger man Subscribe.

Thunderbird spam

2. Der går nu et øjeblik mens den henter listen af foldere fra serveren. Man scroller dernæst ned til Spam-folderen, sætter flueben og klikker herefter på Ok.

Vælg indstillinger

3. Der går nu et øjeblik, hvorefter folderen vil dukke op i listen. Typisk med et lille flamme-ikon, som det ses i det første screenshot.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it.

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365