Synkronisering af mobiltelefon kalender og kontakter med konto i Mdaemon

Her kan du finde en vejledning til hvordan du sætter din mobiltelefon op til at synkronisere kontakter, kalender og noter op mod NHL Datas WebMail. Dermed kan du nemt vedligeholde din kalender og dine kontakter.

Dette kræver at du har activesync med i dit abonnement. Kontakt os herom.

Opsætning af synkronisering via SyncML

Nedenstående oplysninger skal bruges for at sætte synkronisering (SyncML) op på f.eks. din mobiltelefon:

Server (host): https://webmail.nhl-data.dk/mdsyncml.dll
Server version: 1.1
Port: 80
Brugernavn: [din email adresse]
Password: [password til din email adresse]

Hvis du bliver bedt om at indtaste folder eller fjerndatabase navne, angives følgende:

Kontakter: contacts
Kalender: calendar
Noter: notes

OBS! På visse klienter skal database navnene indtastes med store bogstaver, f.eks. ‘Contacts’.
Prøv dette hvis telefonen giver en fejlmeddelelse.