Synkronisering

Her kan du finde en vejledning til hvordan du sætter din mobiltelefon op til at synkronisere kontakter, kalender og noter op mod NHL Datas WebMail. Dette kræver at du har activesync med i det abonnement. Dermed kan du nemt vedligeholde din kalender og din WebMail kan samtidig fungere som backup for alle dine kontakter på din mobiltelefon.

Nedenstående oplysninger skal bruges for at sætte synkronisering (SyncML) op på f.eks. din mobiltelefon:

Server (host): https://webmail.nhl-data.dk/mdsyncml.dll
Server version: 1.1
Port: 80
Brugernavn: [din email adresse]
Password: [password til din email adresse]

Hvis du bliver bedt om at indtaste folder eller fjerndatabase navne, angives følgende:

Kontakter: contacts
Kalender: calendar
Noter: notes

OBS! På visse klienter skal database navnene indtastes med store bogstaver, f.eks. 'Contacts'.
Prøv dette hvis telefonen giver en fejlmeddelelse.